Nike MD Runner 2

Artikelnummer: 749794-010
64,99

Maat

Kleur

Zwart

Aantal

Nike MD Runner / 749794-010

De Nike MD Runner is een sneaker voor heren. De razend populaire MD Runner is geÔnspireerd op de klassieke hardloopschoenen van Nike uit de jaren 80. De MD Runner is een lichtgewicht sneaker. Het bovenwerk van deze sneaker is van textiel in combinatie met leer. De zool is van rubber.

Bestel makkelijk je Nike sneakers op sport-inn.nl

Bekijk hier het hele assortiment heren sneakers

Advies nodig? Bel 038 33 70 217 (ma t/m do 09:00 Ė 16:30)

Bezorging

Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst, zullen binnen twee werkdagen afgeleverd worden. Bij bestellingen in Nederland tot €50,- zijn de verzendkosten €5,-. Boven de €50,- is de verzending gratis.

PostNL zorgt dat het pakket afgeleverd wordt. Zij zal één keer het pakket aanbieden en mocht er niemand thuis zijn, wordt het bij de buren afgeleverd. Als dit niet wenselijk is kunt u dit aangeven tijdens de bestel procedure. Als ook dit niet mogelijk is, kan het pakket na twee bezorgpogingen nog drie weken opgehaald worden bij het dichtstbijzijnde afhaalkantoor. Indien u het pakket binnen drie weken niet ophaalt, gaat het pakket retour afzender.

Uw pakket kunt u traceren via Track & Trace. Uw persoonlijke toegangscode ontvangt u van ons als uw bestelling verzonden wordt.

Betaling

Sport-inn.nl biedt u verschillende betaalmogelijkheden. Er kan betaald worden via: iDeal, Mastercard en VISA.

Betaling via iDeal
iDeal wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken en is net zo veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u ervoor kiezen via iDeal te betalen. Klik dan op de iDeal betaalknop en bepaal via welke bank u wilt betalen. Vervolgens wordt doorgeleid naar uw eigen bank om de betaling te voldoen.

Betaling via Mastercard en VISA
Indien u kiest tijdens de bestelprocedure voor een betaling met creditcard, vult u uw creditcardnummer en vervaldatum van uw kaart in. Uw creditcardgegevens worden verstuurt via een ssl-beveiligde service. Wij accepteren Mastercard en VISA. Uw bestelling wordt per direct in behandeling genomen.

Betalling vanuit het buitenland
Wanneer u vanuit het buitenland producten bij ons besteld. Kunt u gebruik maken van betaling via bankoverschrijving. Graag via contactformulier kenbaar maken wat uw gewenste artikelen zijn. Wij versturen uw producten wanneer wij de betalling hebben ontvangen. Hiervan krijgt u van ons bericht.

Hieronder staan de gegevens:
- IBAN: NL98 RABO 0130 6070 45
- BIC: RABONL2U

Retourneren

Mocht uw bestelling niet naar wens zijn, dan kunt u deze kosteloos retourneren aan ons. Bij het pakket voegt u dan het retourformulier bij, deze vindt u onder het kopje klantenservice: retourneren en service. Daarop staat het antwoordnummer waarheen u het pakket terug stuurt. Uw aankoopbedrag (excl. eventuele verzendkosten) wordt binnen 10 werkdagen op uw rekening teruggestort. Betaalt u met Mastercard of VISA, dan zal het retourbedrag op uw eerstvolgende afrekening verschijnen.

Voorwaarden voor retourneren:

  • Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling;
  • Het retourformulier dient volledig te zijn ingevuld;
  • Het artikel dient compleet te zijn, onbeschadigd en niet gedragen;
    Nb. Passen verstaan wij niet onder het dragen van artikelen;
  • Het artikel dient in de originele verpakking verpakt te zijn;
  • Het artikel dient voorzien te zijn van de originele kaarten/labels.