Bestellen

Hieronder de bestelprocedure in stappen uitgelegd:

  1. Tijdens het surfen op de webshop kunt u artikelen plaatsen in de shoppingbag door te klikken op de blauwe knop ‘shoppingbag’.
  2. Als u alle artikelen die u wilt in de shoppingbag geplaatst heeft, klikt u op de knop ‘shoppingbag’ rechts bovenin. Daar ziet u het overzicht van de door u geselecteerde artikelen. Als u een kortingscode heeft ontvangen, vult u deze hier in.
  3. Vervolgens klikt u op de knop ‘naar uw gegevens’. Als u al een account heeft, vult u deze gegevens in en anders moet u eerst een account aanmaken.
  4. Vervolgens kunt u zelf uw afleveradres bepalen.
  5. In de volgende stap ziet u uw factuur, deze kunt u hier nog éénmaal controleren en hier kiest u een gewenste betaalmethode.
  6. Als uw betaling binnen is ontvangt u van ons een betaalbevestiging en orderbevestiging per e-mail.
  7. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u van ons een e-mail met de Track&Trace code. Hiermee kunt u uw bestelling traceren.

Bestelling annuleren

Als u uw bestelling wilt annuleren, neem dan alstublieft zo spoedig mogelijk na het plaatsen van de bestelling telefonisch contact op met de webshop klantenservice. Dan zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. Wij proberen namelijk direct na ontvangst van de bestelling, dit te verwerken.